În urmã cu 15 ani, Luiza a plecat în Spania, lãsând-o pe Cristina, fetiþa ei în vârstã de trei ani, în grija rudelor. Revenitã în þara, femeia descoperã adevãruri ºocante, de care a fost þinutã la distanþã: fiica ei a fugit de acasã, e dependentã de droguri ºi are o fetiþã de doi ani pe care a lãsat-o în grija unui orfelinat.
Mãcinatã de vinovãþie, Luiza încearcã sã o salveze pe Cristina ºi sã-ºi rãscumpere astfel greºelile din tinereþe. Are la dispoziþie un weekend.
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering.
Trimis: Dum, 17 Ian 2010, 11:42 pm
Luxian
'
Data înscrierii: 11/Mai/2006
Locație: Timisoara
Ca la orice film romanesc, finalul lasa de dorit...
Sincer ma asteptam sa fie mai slab uitandu-ma cam ce se produce in ultima vreme pe la noi.
Mi-a placut filmul, desi finalul mi s-a parut prea dramatic.
Nici un happy end nu cred ca s-ar fi potrivit prea bine dar totusi imi doresc sa fi oprit filmul cu 30 de secunde inainte de final si sa raman cu speranta ca poate toata povestea s-a terminat altfel.
Sper ca nu am stricat surpriza celor care nu au vazut filmul si au de gand sa o faca.
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering.
Trimis: Lun, 27 Aug 2012, 5:42 pm
emilia
Active Member
Data înscrierii: 14/Iun/2012
Este unu din putinele filme romanesti care mi-au placut..