|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Link-uri catre site-uri de unde poti downloada muzica !!! | |
Trimis: Joi, 11 Mai 2006, 1:31 pm |
|
|
Dj @!exx |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Craiova |
|
|
|
|
|
|
Salutare tuturor!
Iata aici o serie de link-uri ale unor site-uri pentru muzica, de unde puteti downloada cea mai noua muzica, in special pentru iubitorii muzicii electronice si cei care asculta muzica romaneasca!
Pentru cei care asculta trance iata un site (eu il numesc bestial) de unde puteti lua cele mai noi melodii ale acestui gen si cele mai tari seturi mixate de cei mai tari dj ai lumii: www.tranceaddict.com
Deasemenea, puteti lua muzica trance si house si de pe www.bestmp3.pl (chiar daca site-ul e in poloneza, cred ca va descurcati)
Asculti mai mult hituri romanesti? atunci intra pe www.musik-mp3.tk si gasesti aici cele mai noi melodii romanesti,si,chiar daca nu sunt de acord cu asta,straine!
http://www.mp3000.net/mp3downloads/page1-mp3.php- super-site de download!!
Enjoy the download!!! |
|
Ultima modificare efectuată de către Dj @!exx la Mie, 24 Mai 2006, 10:01 am, modificat de 1 dată în total _________________ Să fiţi mereu, cu gândul limpede şi sufletul împăcat, şi ţineţi minte: “stay real… stay tune… keep on Trance!” |
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 11 Mai 2006, 1:42 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
|
Ultima modificare efectuată de către Luxian la Lun, 23 Feb 2009, 8:22 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
|
| O alta lista de situri de download muzika | |
Trimis: Lun, 15 Mai 2006, 6:08 pm |
|
|
Maleficus |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Mai/2006 |
Locație: Purgatoriu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Joi, 02 Noi 2006, 7:03 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
enjoy... ...norocoasa cum sunt,tocmai am da de un post de radio...unde ce altceva putea canta,decat..manele ,hmmm |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Mar, 28 Apr 2009, 5:45 pm |
|
|
lukiano |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 28/Sep/2008 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 16 Ian 2010, 3:34 pm |
|
|
cristy_1110 |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 20/Apr/2009 |
Locație: Zimnicea-TR |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Lun, 12 Sep 2011, 9:09 am |
|
|
DVSplay |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 30/Iul/2011 |
|
|
|
|
|
|
|
http://mp3exclusiv.net/ - cel mai tare, nu are absolut nici-o reclama, descarci cat vrei gratis de pe cele mai bune servere la viteza impresionanta de download!
Muzica se adauga zilnic iar fisierele pot fi raportate daca nu hosturile le-au sters , incercati, recomand ! |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 02 Ian 2013, 8:29 pm |
|
|
aurelian |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 02/Ian/2013 |