|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Ce crezi despre forum? | |
Trimis: Joi, 11 Mai 2006, 12:09 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
In aceasta categorie puteti posta TOPIC-uri noi cu sugestii in privinta forumului.
ATENTIE!
Eventualele comentarii (care nu vin insotite de sugestii) se vor posta ca reply la acest topic (altfel vor fi considerate spam-uri si vor fi sterse).
Sugestiile aduse trebuie fie scrise in topicuri noi pentru a putea fii discutate pe larg.
Atentie!: nu repetati sugestiile aduse deja (nu are rost sa deschizi doua topicuri pentru
aceiasi sugestie). |
|
Ultima modificare efectuată de către Luxian la Lun, 11 Dec 2006, 12:42 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 11 Dec 2006, 12:14 pm |
|
|
Sharon |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 11/Dec/2006 |
|
|
|
|
|
|
|
Prea multe topicuri care nu intereseaza pe nimeni (adica fara raspuns).
Prea des subliniati regulile. De exemplu la topicul asta chiar nu era nevoie de regulile pe care le-ati mentionat ca membrii cred ca sunt destul de inteligenti ca sa posteze parerea despre forum fara a li se comunica ca o regula ce trebuie sa posteze aici. Si ar mai fi, dar ma opresc aici. M-am inscris de curiozitate, dar nu imi place ce vad. |
|
_________________ Fara semnatura. |
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 11 Dec 2006, 12:46 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Aici parerile sunt impartite.
Sharon a scris: |
Prea multe topicuri care nu intereseaza pe nimeni (adica fara raspuns). |
Unele topicuri sunt doar infomative si nu necesita, in mod obligatoriu, un raspuns.
Prea des subliniati regulile. |
Daca ai fi citit mai mult, ai fi observat ca regulile nu sunt chiar asa subliniate precum crezi.
membrii cred ca sunt destul de inteligenti ca sa posteze parerea despre forum fara a li se comunica ca o regula ce trebuie sa posteze aici. |
Informarea suplimentara nu strica niciodata. Mesajul se adreseaza, in special, celor care nu au experienta in utilizarea forumurilor si mai putin celor care sunt deja familiarizati cu acestea.
Si ar mai fi, dar ma opresc aici. M-am inscris de curiozitate, dar nu imi place ce vad. |
Decizia iti apartine. Orice alta sugestie este binevenita. Multumim pentru feed-back. |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 02 Iul 2018, 5:28 am |
|
|
Serachat |
Active Member |
|
|