|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
Ce fac de sarbatori? |
Ma odihnesc si stau alaturi de cei dragi |
|
50% |
[ 3 ] |
Nu stiu inca,dar oricum nu voi sta pe acasa |
|
50% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 6 |
|
| In pragul Sarbatorilor..sau mai bine zis a vacantei :P | |
Trimis: Lun, 18 Dec 2006, 8:34 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
A ramas mai putin de o saptamana si gata... ...in sfarsit pasii nostri se vor indrepta spre casa,unde vom avea parte,chiar si pentru numai doua saptamani,de vacanta ...cum aveti de gand sa va petreceti vacanta?Dar Sarbatorile? |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 18 Dec 2006, 8:42 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
ralu sunt mai mult de 2 sapt (2 sapt si o zi )
planuri nu imi mai fac, astept oferte desi ar fi cateva, dar sa vedem daca apare una mai avantajoasa |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Lun, 18 Dec 2006, 8:50 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ade...ba nu,daca ne gandim bine,vreo 3 saptamani(se pune si saptamana asta,in care tragem chiulul de pe la faculta )...si pe urma,parca vad ultimele 2 saptamani in care incheiem si noi semestrul...apoi scumpa stresiune...aaa,nu despre asta era vorba ..eu abia astept sa ajung acasa,in primul rand pentru a fi langa cei dragi...mi-as dori sa doooooorm mult in vacanta asta ..doar ca eu nu prea ma impac bine cu somnu' ...hmmm,cred ca trebuie sa-mi iau in serios planurile de vacanta,sa iese ceva mai bun ... |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 21 Dec 2006, 1:18 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
pana la urma nu conteaza cu cine le facem si pe unde important e sa ne simtim bine
eu va zic vacanta placuta si sarbatori fericte alaturi de cei dragi
(ne mai auzim pe forum dupa vacanta ) |
|
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 21 Dec 2006, 1:17 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fie ca Sfintele Sarbatori sa va aduca multa lumina in suflet si pace sufleteasca alaturi de cei dragi voua,iar Anul Nou sa va indeplineasca toate dorintele pe care le veti fauri acum,inainte de sosirea lui..S-aveti parte de un Craciun Fericit!! si va urez LA MULTI ANI!!!
v-am pupat...pana la anu' |
|
|
|
|
|
Trimis: Vin, 22 Dec 2006, 10:43 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Dum, 31 Dec 2006, 12:32 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
pana la urma s-a dovedit ca am fost o fetita cuminte anul asta ca am avut un mos bogat mai voiam si altceva dar ma multumesc cu ce mi-a adus
eu ador sarbatorile, a fost super fain acasa cu familia, dar mi s-a luat de atatia oaspeti asa ca de rev m-am intors in bucale...nu am cuvinte (de bine) sa descriu ce am vazut asta seara in buc...am ramas profund impresionata, cred ca e a II-a oara cand mi se intampla sa-mi placa ceva cu adevarat in capitala ...mi-ar fi placut sa fiti si voi pe aici sa vedeti un buc frumos, pentru ca in general e urat, aglomerat si toate cele...
abia astept revu, mai sunt 11 ore juma |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Dum, 31 Dec 2006, 12:33 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
"la multi ani, copii!" sper ca in noul an sa aveti parte numai de fericire, iubire, sanatate, examene luate si tot ce va doriti |
|
|
|
|
Trimis: Lun, 01 Ian 2007, 5:24 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Dum, 07 Ian 2007, 12:43 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
La multi ani!!!plini de tot binele din lume:iubire,sanatate,examene luate....ce vreti voi
Iata-ne din nou la "treaba",de data asta cu forte noi...pentru mine vacanta si sarbatorile au fost minunate,cum nu-mi inchipuiam...am primul unul din darurile mult visate,ceva ce nu credeam ca poate exista,sau ca se poate realiza...e minunat...zic eu,am avut parte si de multe peripetii,dar totodata am avut de invatat si foarte multe(nu ma refer la invatatul legat de faculta )
Va pupik pe toti,si inca o data LA MULTI ANI!!!! |
|
|
|
|
|
|
|