|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| certuri ;)) | |
Trimis: Mie, 15 Noi 2006, 11:54 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
raluk propusese un topic pentru certuri si iata-l
iar tu rosto poti deschide primul subiect de cearta
(eu cand ma cert cu cineva imi place sa-mi pastrez calmul si sa vorbesc normal ca se enerveze si mai tare persoana respectiva )
Edit by Admin:
Acest topic este un pamflet!!! |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Mie, 15 Noi 2006, 11:57 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
hihihi!!! eu cand ma cert vreau sa il fac de cacao pe cel cu care ma cert... da nu e bine cu topic de cearta, ca daca imi sare tzandara pe un topic, ce fac? ii spun aluia: '' aaaaaaa, stai putin!!! nu vrei tu sa ne mutam la topicul cu certuri?'' |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 12:00 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
,mda,ar fi ceva...ooo,am uitat,aici lumea se cearta, ,nu rade |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 8:29 pm |
|
|
YuLee |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
... |
|
_________________ Unde-i viitoru' de altãdatã!?
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 8:43 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 9:34 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gata cu galagia ca incep sa ma enervez. Ce atatea lamuriri, or va certati ori va bateti, nu exista alte alternative in topicul asta.
Asa ca pregatiti-va armele. Nu va exista decat un singur supravietuitor
Aici nu ar trebui sa existe prieteni asa ca stati tot timpul cu garda sus
SPOR LA CEARTA!
PS: Incep sa cred ca am vazut prea multe filme de actiune |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 9:57 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
bei luxian, hai hai, da-ti seama la vorba ca imediat intorc foaia cu tine!!! adica eu vorbesc serios si tu ma iei la mistouri??? nu se poate, dom'le asa ceva!! |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 10:42 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
dar pe ce sa ne certam???????
|
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 10:44 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nush... sa ma gandesc... |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 10:58 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha luxian,si eu cred k ai vazut cam multe filmuletze de actziune...iata na,ca va pot da eu un motiv de cearta(v-ati prins care? )!!!tocmai am incalcat una dintre regulile forumului!!!asa ca eu va astept cu ... ... |
|
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:00 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ade a scris: |
dar pe ce sa ne certam??????? |
Nu stiu pe ce ne certa, insa chestia cu Rosto devine personala. Sa-mi dau seama la vorba... dar ce crezi ca fac domnisoara. Cum adica fac misto de tine? Adica eu glumesc? |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:01 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
pai sa fie faza cu tz, sh?? nerusinato, asa vorbeste o domnisoara?? doamne, cum a ajuns tineretul asta!!! RUSINEEEEEE |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:04 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
draga domnule luxian, first, va rog sa o lasati mai moale cu peiorativele la adresa mea, ca nu ne tragem de sireturi.. eu sunt aici, si dumneavoastra acolo!!! ... imi mai amintesc vreo replica si o zic dup-aia, ca acuma nu vine deloc pe teava |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:10 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
..hey hey,domnisoara ..vad ca m-ati si bagat in oala ...faza cu "domnisoara"mie imi era destinat? aaaaaaa,atunci,ete na ...si acum ca tot ne certam trebuie sa marturisesc ca ma scoate din sarite fraza rostopascai"peiorativele tale..." sa nu o mai aud ..sti atinge bine omu cu ea ...aaa,exact rosto,ai nimerit:am incalcat regula cu scrisul corect care,off,cateodata ma cam chinuieste cand scriu cum eram obisnuita,mereu imi suna regula aia in cap"scrie corect!!!"dar fac efort... |
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:15 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
da de ce, ma ralu?? e perfecta pentru o cearta!!! (cearta adevarata).. chiar ca scoti omul din sarite cu ea!! |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:29 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
mda,mie imi zici ...pot spune ca ai dreptate 100%...cand mi-ai zis-o mie prima data,imi venea sa te iau la bataie ... ...suna tare... ....si sunt sigura ca mai sunt persoane pe forum,care au pati-o la fel ca mine....sau nu neaparat...noroc ca mi-a trecut,ca de nu aici te bateam(glumeam )... " border="0" /> ,ups,am vrut sa zic ... ... ... |
|
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:35 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralu, hotaraste-te. Ori te certi ori nu . Aici nu e loc de |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:35 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
da, imi aduc aminte... inseamna ca tre sa o schimb, ca ati retinut-o si nu va mai atinge cu nimic si eu te iau la .... |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:36 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
stai ca a venit the master blaster cu paru ridicat pe dansu!!! iti dai cam multa importanta, luxian, sa stii!! Infatuatule!!! |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:47 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
wooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww...chiar asa luxian,vrei sa te luam si pe u la bataie? ..n-are voie omu sa mai dea din cand in cand un ( )...eu eram pe picior de cearta pana...acum cateva secunde cand...bye bye cearta(a fugit de mine )..of,of,...mai,mai...ia sa te vedem acum rosto ce mai"coci",ca sa ne scoti din minti |
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:56 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rostopasca a scris: |
stai ca a venit the master blaster cu paru ridicat pe dansu!!! iti dai cam multa importanta, luxian, sa stii!! Infatuatule!!! |
Infatuat, hmm
Cred ca ti se pare, pana la urma nu cred decat ca tu esti complexata si suferi de "inferioritate". |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 16 Noi 2006, 11:59 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
luxian, nu incerca sa cersesti atentie de la la mine! ar fi mai simplu sa iti gasesti o preocupare intelectuala, eventual sa mai iesi in oras, sa-ti faci prieteni reali, lumea virtuala nu e multumitoare intotdeauna get a life, boy!!
ps: ba, ce facem, deja devine urata treaba!!! |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 17 Noi 2006, 12:14 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
wooow,aici se aprinde pe bune cearta |
|
|
|
|
|
Trimis: Vin, 17 Noi 2006, 12:16 am |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
nu se aprinde, si mie mi-e frica!!! eu nu mai postez aici!!!!
decat daca sunt provocata |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 17 Noi 2006, 12:19 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
ca mare adevar graiesti,rosto...omul in gluma zice adevarul(asta nu e cu nici o intentie,pe bune)..mai bine lasam topicul asta pentru zile negre,cand intr-adevar vrem sa ne certam...ioi,...deja pe mine ma ia cu.. |
|
|
|
|
|
|
|