|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| "No Arms No Legs No Worries" | |
Trimis: Mar, 13 Iun 2006, 9:38 pm |
|
|
Maleficus |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Mai/2006 |
Locație: Purgatoriu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Mie, 14 Iun 2006, 3:30 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
...dar cu zambetul pe buze...acestea ar trebui sa ne dea de gandit...sa pretuim fiecare clipa |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 14 Iun 2006, 3:57 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
imi pare rau de el...nu-mi inchipuiam vreodata ca poate fi un om in starea lui....dar pare totusi fericit
si cand te gandesti ca sunt persoane care sufera de un mic handicap si se comporta de parca ar fi imobolizate si nu ar putea avea nici o activitate.....ca sa nu mai zic ca sunt persoane sanatoase si fac tot posibilul sa para ca nu... |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 14 Iun 2006, 4:52 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
mda...nici nu credeam ca exista asa ceva...eu cred k de multe ori avem mai multe de invatat de la un asemenea om(care pretuieste viata)decat de la unul sanatos care isi risipeste viata jelindu-se ca n-are ce face,pe cand el...sanatos in toata puterea cuvantului...in fine...oameni si oameni... |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 15 Iun 2006, 2:46 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |