|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Ce faci in timpul liber? | |
Trimis: Joi, 08 Iun 2006, 6:49 pm |
|
|
Clover |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 23/Mai/2006 |
Locație: tg-jiu |
|
|
|
|
|
|
yeeeyyy sunt prima care posteaza aici ..pai ca tot vine vacanta si chiar daca o astept nereabdatoare stiu sigur ca o sa ma plictisesc.deci...as vrea sa spuneti aici solutii pentru a ocupa timpul liber |
|
_________________ would you die tonight for love? |
|
|
|
Trimis: Joi, 08 Iun 2006, 7:00 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Ai noroc, eu m-am apucat primul sa postez, dar m-a retinut ceva, ca daca nu...nu mai erai tu prima.
Oricum nu ma mai joc. Ai subiect asemanator cu al meu
Asta e...poate data viitoare |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 08 Iun 2006, 10:32 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
io v as ruga sa mi spuneti pe unde prin gorj as putea eu sa ma distrez vara asta.... exista locuri care merita? tu unde "mixezi" lux? |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 08 Iun 2006, 10:36 pm |
|
|
Willi |
Forum's Admin |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Rostopasca a scris: |
io v as ruga sa mi spuneti pe unde prin gorj as putea eu sa ma distrez vara asta.... exista locuri care merita? tu unde "mixezi" lux? |
Am auzit niste zvonuri cum ca ar "mixa" pe la mine in oras |
|
_________________ Sunt piroman, imi aprind calculatorul!
Ai fost in B acum esti in A/ Haide Craiova/ Tu ai murit si ai inviat/ Te voi iubi la infinit |
|
|
|
Trimis: Joi, 08 Iun 2006, 11:25 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
Willi a scris: |
Am auzit niste zvonuri cum ca ar "mixa" pe la mine in oras |
da? super tare... vin si eu!! decat sa stau acasa mai bine sa ma plimb |
|
|
|
|
Trimis: Vin, 09 Iun 2006, 12:28 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Club Babylon Ticleni, ms de intrebare
Invitatii pentru "toata" lumea |
|
|
|
|
| Re: Ce faci in timpul liber? | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 12:18 pm |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
|
|
|
|
|
|
Clover a scris: |
as vrea sa spuneti aici solutii pentru a ocupa timpul liber |
cum poti sa te plictisesti ???... eu abia astept vacanta si nu stiu cu ce sa incep...si cum o sa am timp sa le facpe toate...
vrei sfaturi si idei referitor la cu sa iti ocupi timpul?...iata:
- laduna-ti gashk si ia la rand toate cluburile
- in dupa-amiezele caniculare stai la umbra undeva la iarba verde la un picknic, mergi si te balaceste sau fa plaja la strand...
- daca te saturi de asfalt tai-o la mare ... iti recomand Costinestiul... ce poate fi mai frumos decat sa vegetezi toata ziulica pe plaja si seara sa rupi stilul in cele mai tari disoteci de pe litoral (recomandarile mele: Disco Tineretului, Dosco Ring)
- Da vrei plaja si balaceala dar nu iti place agitatia de pe litoral...mergi la Sovata...lacurile sarate care te tin la suprafata ca pe un bustean te vindeca de frica de apa in cazul in care nu stii sa inoti (vb din propria experienta) si daca te saturi de apa si de soare poti sa alegi unul din traseele de drumetie pe munte...Si statiunea nu duce lipsa nici de cluburi ca sa nu te plictisesti noaptea.
cam atat pentru moment...dar cand imi mai vine cate o idee o sa ti-o aduc la cunostinta...
have fun... si nu mai zice ca nu ai ce face in vacanta si ca o sa te plictisesti ca aflu eu cine esti si unde stai si ai pus-o cu mine...vin si iti fur zilele de vacanta... |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
|
|
|
|