|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Oferiti cadouri de Sarbatori? | |
Trimis: Vin, 14 Dec 2007, 6:46 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Oferiti cadouri de sarbatori prietenilor / rudelor? Ce anume?
Eu unul nu obisnuiesc sa fac asta decat foarte rar, prefer sa-l las pe Mos Craciun sa-si faca treaba Voi? |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 14 Dec 2007, 8:42 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
eu de obicei cand ma duc acasa de sarbatori tot timpul cumpar cate ceva pentru ai mei...ce anume? pai ma duc intr'un magazin cu cadouri sau la raionul cu cadouri din carrefour/cora si daca consider eu ca le'ar placea sau s'ar bucura daca ar avea obiectul respectiv, cumpar...
de Mos Nicolae am cumparat o broasca testoasa (pusculita) pentru o prietena de la facultate, niste cercei, i'am pus pe ai mei sa'i ia lui bro un leu mare din plus (zis si facut), un portofel si dulciuri
de Mos Craciun inca nu am terminat de luat, am doar pentru mama si bro, restul saptamana urmatoare, inainte sa plec acasa...inca nu stiu ce o sa cumpar, stiu doar pt o colega de serie...fular si manusi (nu are, iar azi recunoscu ca va trebui sa poarte fular si manusi, in general nu poata si nici nu are) |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 14 Dec 2007, 11:02 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Eeee,mai trebuie sa mai facem si noi pe Moshu' cateodata
Sincera sa fiu, pentru mine, a oferi un cadou e o mare bucurie...mereu ma implic profund cand aleg un cadou pentru o anumita persoana, incercand sa ii aleg ceea ce cred eu ca e mai de cuvinta sa primeasca, ce ar bucura-o...Din pacate nu am apucat inca anul asta sa imi intru in rol de mos, oricum saptamana care vine,dupa examen...la cumparaturi cu mine ...cred ca iar o sa raman leftera ...dar,lasa...banii vin, se duc...noi sa fim sanatosi..si fericiti |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 15 Dec 2007, 3:39 am |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
|
|
|
|
|
|
imi place mult sa fac cadouri... si asta nu numai de sarbatori sau la ocazii speciale... de obicei asociez cadourile cu personalitatea "destinatarului"... nu imi plac chestiile alea comerciale intalnite la tot pasul, frumos impachetate si total impersonale...
dar mai sunt si situatiile alea nasolae gen "nu pot sa merg cu mana goala", in care te vezi nevoit sa cumperi ceva pt o persoana pe care nu o cunosti prea bine ... atunci ce faci?... eu de obicei in astfel de situatii ma descurc cu o sticla de vin (in cazul baietilor) si cu flori si bomboane de ciocolata (in cazul fetelor)...aveti alte sugestii? |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
| | |
Trimis: Dum, 16 Dec 2007, 12:19 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
cred ca e ok cum ai zis...nu stiu ce sa zic, pentru ca nu mi s-a intampalt sa fiu pusa in astfel de situatii...cel putin,nu inca:) |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Vin, 31 Aug 2012, 8:01 pm |
|
|
stefany |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 09/Aug/2012 |
|
|
|
|
|
|
|
Cel mai frumos sentiment este atunci cand iti ofera cineva ceva, indiferent de cadou.. |
|
|
|
|
|
|
|
|