|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
Aveti incredere in cei din jurul vostru? |
Da |
|
20% |
[ 1 ] |
Nu |
|
20% |
[ 1 ] |
Deseori |
|
60% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 5 |
|
| Dezamagiri.... | |
Trimis: Lun, 21 Mai 2007, 10:13 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu puteti avea incredere in nimeni?Ca si cel pe care il credeati aproape va inseala asteptarile? |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Mar, 22 Mai 2007, 2:08 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
Cam asta e viata. Vezi tu, oamenii inseala cand te considera inocent sau naiv, si daca tu demonstrezi tot timpul contrariul iti spun eu ca nu vor mai incerca. |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 23 Mai 2007, 5:49 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
mda...oamenii profita din plin mereu,cum au ocazia ...E aiurea cand esti dezamagit,cand iti pierzi increderea intr-o persoana...e ca si cum ai construit un castel si,pe urma,chiar si dintr-o vorba,se darama... |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 23 Mai 2007, 6:42 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
raluk a scris: |
mda...oamenii profita din plin mereu,cum au ocazia |
Exact, atat timp cat esti "o prada usoara", oamenii vor profita din plin.
raluk a scris: |
...E aiurea cand esti dezamagit,cand iti pierzi increderea intr-o persoana...e ca si cum ai construit un castel si,pe urma,chiar si dintr-o vorba,se darama... |
Ai grija pe ce construiesti acel castel. Eu zic ca vorbele nu sunt suficiente, e nevoie de fapte si timp. Nimic nu dureaza o vesnicie, tot timpul sa fi pregatita pentru surprize neplacute. |
|
|
|
|
|
|
|
|