|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| no more copy/paste | |
Trimis: Mar, 24 Oct 2006, 11:23 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
se poate oare sa avem si noi pe acest forum subiecte care sa fie intr-o proportie cat mai mare originale??? adica nu atatea copy/paste fara rost!!! pur si simplu dupa parerea mea, forumul este asfixiat de aceste threaduri, la care scrie autorul enshpe mii de randuri, si in rest nimeni nu are nimic de comentat... raman atatea vorbe fara rost in urma... nu spun ca sunt total impotriva, dar parca deja este prea mult!!! imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar asta e parerea mea!!
v-am pupat |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Mie, 25 Oct 2006, 7:13 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
rosto...sunt total de-acord cu u din acest punct de vedere....desigur,unele postari chiar au nevoie de copy/paste....dar nu exagerat |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Mie, 25 Oct 2006, 1:11 pm |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Cu cateva exceptii sunt total de acord. Cand am zis exceptii m-am referit la: Psihoteste, astrologie si zodiac.
Astept si ceva sugestii! |
|
|
|
|
Trimis: Mie, 25 Oct 2006, 6:58 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
evident ca esxista subiecte la care chiar este necesar sa aducem informatie din alta parte, dar deja este prea mult!!! peste tot, dar absulut la orice sectiune gasim copy/paste fara rost!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|