|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| Care sunt perversiunile sexuale? | |
Trimis: Mie, 24 Mai 2006, 6:41 pm |
|
|
Maleficus |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Mai/2006 |
Locație: Purgatoriu |
|
|
|
|
|
|
Care sunt perversiunile sexuale?
Se mai numesc anomali, aberatii sau variante sexuale
Exhibitionismul - satisfactia sexuala deriva dintr-o varietate mare de strategii utilizate pentru a-si expune organele genitale unor persoane necunoscute.
Voyerismul - caracterizat prin obtinerea placerii observind din locuri ascunse activitatile sexuale ale altor persoane.
Troilismul - se refera la schimbarea partenerului sexual cu o alta persoana in timp ce a treia persoana priveste, sau la doua cupluri care au relatii sexuale in acelasi timp, uitindu-se unii la altii.
Travestismul - folosirea hainelor celuilalt sex.
Incestul - contactul sexual dintre doua persoane care sunt rude foarte apropiate.
Pedofilia - angajarea in relatii sexuale cu minori, indiferent de sex.
Zoofilia - intretinerea de raporturi sexuale cu animale
Urofilia - urofilii pot obtine satisfactie sexuala daca pot urina sau se lasa urinati de catre partener.
Sadismul - satisfactia deriva din provocarea durerii fizice sau psihice partenerului sexual.
Masochism - individul simte placere sau este satisfacut sexual cind este lovit fizic sau umilit psihic de catre partener.
Necrofilie - intretinerea de raporturi sexuale cu cadavre. |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Dum, 28 Mai 2006, 12:09 am |
|
|
Luxian |
' |
|
|
Data înscrierii: 11/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 4:37 pm |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
Trimis: Lun, 15 Dec 2008, 12:51 am |
|
|
RubixAngle |
Active Member |
|
|
Data înscrierii: 15/Dec/2008 |
|
|
|
|
|
|
|
Travestismul nu mi se pare o forma de perversiune sexuala. E mai mult o chestiune de exprimare a identitatii. Sunt foarte multe persoane care adopta travestismul, adica hainele sexului opus si se identifica si din punct de vedere mental cu sexul opus (ma rog, biologic vorbind.) Mi se pare ceva complet natural.
Nu m-as grabi sa etichetez ceva ca perversiune decat daca produce un soi de durere sau negativitate. Restul tendintelor sunt preferinte personale... |
|
_________________ A somber flutter of wings. The bee stings, the poison is unleashed and then it dies. That's all.
|
|
|
|
|
|
|
|