|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
| help!!!!!!!! | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 6:52 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 17/Mai/2006 |
Locație: Bucuresti |
|
|
|
|
|
|
azi e ziua colegei de apartament=>un chef mic...partea proasta e ca cei invitati asculta manele...si la ora asta deja se aud chiar daca la mine e muzica destul de tare nu acopera manelele din cealalta camera
c ma fac ??? d plecat nu pot pleca...s-ar supara p mine si nu pot face asta pt ca e ziua ei...
mai tarziu cred k voi fi nevoita sa inchid muzica de la mine si va trebui sa ascult manele |
|
_________________ Don't worry...be happy.....life's gooooooooood:D
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
"nu vezi pragul de jos pana nu dai cu capul ce del de sus..." |
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 8:14 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
Ade draga,te inteleg perfect(eu toata ziua am parte de asa ceva din partea vecinului)!!!e super aiurea knd ti-e lumea mai draga,cineva sa ti-o strice...si tocmai cu MANELE...un mic sfat din partea mea ar fi:Viata e frumoasa,daca o privesti din unghiul perfect:)...deci incearca sa rezisti de dragul colegei tale,k sa nu-i strici ziua...ar fi pacat...SUCCES!!! ata ete |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 8:57 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
eu rareori afirm k-s norocoasa, iar in seara asta sunt
le-am facut niste cd-uri si nu mai asculta manele |
|
"Infrant nu esti atunci cand sangeri...nici cand ochii-n lacrimi ti-s...adevaratele infrangeri...sunt renuntarile la vis..."
|
|
|
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 10:27 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 10:52 pm |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
inca o data ma simt norocoasa k am vecini batrani (p care nu-i sufar k stau toata ziua cu ochii p vizor sa vada p cine aduci acasa sau mai rau, scot capul p usa k sa t vada mai bine) care nu suporta zgomotele => muzica incet => ma pot duce sa dorm linistita pt k urmeaza o zi foarte grea |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Vin, 16 Iun 2006, 11:33 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
macar tu iti cunosti vecinii eu nici atata...pe zi ce trece vad cate o fatza noua...darr,ce stiu eu de vecinii mei,e k SE JUDECA... ...si cearta km des.d-ale lor |
|
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 10:26 am |
|
|
Ade |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
lasa, tu....macar ai tai se cearta...la mine in bloc dau foc la usi ... si stiu doar fam d langa mine,cea din stg si cea din dreapta(unde sunt aia batrani )
dar din anul 2 ma mut abia astept adio cartier rau famat |
|
|
|
|
| | |
Trimis: Sâm, 17 Iun 2006, 11:36 am |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
din cate observ...km toata lumea vrea sa se mute de la anul...cred k eu voi fi singura exceptie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|