|
|
|
Forum Index |
GMC Club Z - Portal |
Chat Online |
Parteneri |
News |
Top 3 Forum |
Echipa GMC Club Z |
Forum info
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 3:20 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
Data înscrierii: 21/Mai/2006 |
Locație: B... |
|
|
|
|
|
|
oricum, nu ati vorbit ceva care ''sa te compromita''... ma si gandeam, de ce am fost data ca exemplu... dar mi-am stors creierii degeaba |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 3:25 pm |
|
|
Doda |
Gold Member |
|
|
Data înscrierii: 14/Iun/2006 |
Locație: Timisoara |
|
|
|
|
|
|
chiar nu era vb de compromis... ci de crearea unui precedent... oricum, hai sa abandonam subiectul asta ca nu ajungem niciunde |
|
_________________ I don't know whether I'm alive and dreaming or dead and remembering. |
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 3:28 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:03 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
Data înscrierii: 29/Mai/2006 |
|
|
|
|
|
|
cred si eu ca nu mai are rost sa "dezbatem"atata acest subiect,deoarece mai rau iasa,din cate am citit...si chiar nu merita...(in clipa asta sunt cam suparici,asa ca,nu mi-o luati in nume de rau... ) |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:16 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
eu nu am de ce sa fiu sup... ba chiar sunt bine dispusa |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:22 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
atunci ma bucur ca mai exista si oameni happy pe aici...lasa ca imi va trece si mie cat de curand...dupa ce oi bea ceva ...glumeam (cred ....si apoi voi reveni cu forte noi |
|
_________________ " Pentru dragostea unui trandafir gradinarul e sclavul a mii de spini... "
"Cantareste o picatura de ploaie, prinde in palma o adiere de vant , tine in brate un fulger , saruta o raza de soare..."
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:24 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
hai raluuu, lasa proa.sta dispozitie!!! o viata avem!!! (sper sa nu, dar... ) asa ca nu mai fiti triste... da-i pe gat o dushca de vodka, si iti revii |
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:31 pm |
|
|
raluk |
Platinium Member |
|
|
|
|
|
|
|
|
mda rosto...ai dreptate,o viata avem...doar ca nu mereu poti fii happy...cred ca cel mai bine ar fi sa incerc varianta cu duscha de vodka...desi...offffffffffffffff |
|
|
|
|
|
Trimis: Joi, 23 Noi 2006, 4:50 pm |
|
|
Dita |
Elite Member |
|
|